TIL- ELLER OMBYGNING?

EN ERFAREN TØMRERMESTER I BJERRINGBRO

GÅR DU OG DRØMMER OM EN TIL- ELLER OMBYGNING?

Hos Kaj Tømrer tilbyder vi både tilbygning og ombygning af dit hjem – alt afhængig af dine behov. Længdes du efter mere plads? Eller trænger boligen blot til en mindre overhaling?

Hvis dig og familien har brug for at udvide, er en tilbygning ideelt for jer. Ønsker I blot at få mest muligt ud af jeres nuværende plads, vil en ombygning være den rette løsning. Om I er på udkig efter et nyt køkken, udestue eller renovering af terrassen, står vi klar til at hjælpe dig med opgaven. Vi har over 30 års erfaring med tilbygninger og ombygninger af forskellige boliger.

Når du står overfor en tilbygning, er der mange ting at forholde sig til. I samarbejde med dig finder vi den løsning, som passer bedst til dine og familiens behov.

Ved en udvidelse af familien eller pladsmangel, er det ofte en god ide med en tilbygning. Derved sparer I jer selv for at skulle finde en ny bolig og flytte fra jeres hjem.

På baggrund af vores faglige viden udfører vi projektet professionelt, hvor vi samtidig kan rådgive dig om materialevalg. Vi har i årenes løb lagt mange arbejdstimer i håndværkerfaget, hvilket har givet os en solid viden omkring, hvordan vi bedst muligt skaber en god løsning for dig.

VIL DU HØRE MERE?

Vi står altid klar til at tage en snak med dig om, hvordan du ønsker din næste til- eller ombygning skal være. Mangler du en kompetent tømrer, som kan give dig gode råd om dit nye projekt, samtidig med at have mange års erfaring i branchen, så kontakt os i dag. Ring til os på tlf. 23 31 84 61 eller send os en mail på info@kaj-tomrer.dk. Vi holder til i Bjerringbro, men hjælper også kunder i bl.a. Randers og Kjellerup.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om din opgave og få et uforpligtende tilbud.

Udestuer

Udestuer er god investering, hvis du overvejer at bygge om. Du kan pludselig nyde solen og varmen meget længere. Læs mere

TIL-, OM-, NYBYG

Tilbygning, ombygning eller nybygning af dit hjem – alt afhængig af dine behov. Længdes du efter mere plads? Eller trænger boligen blot til en mindre overhaling? Læs mere

Renovering

Vi kan udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Vi bygger kun i de bedste materialer. Læs mere

Vinduer & Døre

Er dine døre og vinduer nedslidte og trænger til en renovering eller til udskiftning, kan vi tilbyde flere løsninger. Læs mere

Køkken & Bad

Vi tænker over selv de mindste detaljer. Uanset hvad du ønsker, forvandler vi dine drømme til virkelighed. Læs mere

TAGKONSTRUKTIONER

Nyt tag giver din bolig et stilmæssigt løft. Der en verden af muligheder inden for tage, vi vil finde den bedste løsning. Læs mere

Send en besked
Ring os op
Kaj Tømrer ApS