Loftisolering udføres i Hobro, Viborg, Randers, Silkeborg & omegn

Er dit loft ordentligt isoleret? Varme stiger opad, og det er derfor essentielt, at dit loft er ordentligt isoleret. Hos Kaj Tømrer Aps tilbyder vi totalløsninger med loftisolering i Viborg, Randers, Silkeborg, Hobro og omegn.

Loftisolering med granulat

Vi bruger granulat, når vi skal lave loftisolering. Det granulat vi primært arbejder med er fra Knauf. Knauf er et nyere brand, der er mere bæredygtigt og sikkert. Granulatet blæses ind, og det tilpasser sig til rummet, så isoleringen bliver optimal.

Totalløsninger

Når man isolerer loft, er der en del andre ting, der skal ordnes i samme omgang. Det gælder f.eks. vindspærren og gangbroen. Vi laver altid totalløsninger, så du ikke selv skal have styr på det. Vi både laver og kontrollerer vinspærren ved tagkanten i det omfang, det er nødvendigt. Derudover hæver vi også gangbroen, så der er plads til isolering og for at undgå fugt.

Tømrerfirma med bred erfaring

Med over 40 års erfaring har vi godt styr på byggeri, og det er en klar fordel, når man arbejder med isolation. Vi har nemlig styr på, hvordan man bedst passer på bygningen, og hvor man skal passe på. Du kan altså være tryg, når vi isolerer din bolig. Vi er også behjælpelige med termografering, gulvisolering og hulmursisolering.

Få et tilbud på loftisolering i Hobro, Randers, Viborg og Silkeborg

Sidder du med spørgsmål til os eller loftisolering, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på enten telefon: 23 31 84 61 eller mail: info@kaj-tomrer.dk. Så vil vi gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål.

Send en besked
Ring os op
Kaj Tømrer ApS