Gulvisolering

Gulvisolering vil spare dig masser af penge i løbet af de kolde vintermåneder. Derudover er det oplagt at få isoleret sit gulv, hvis man f.eks. vil have lagt gulvvarme. Hos Kaj Tømrer isolerer vi gulve – vi laver alt arbejdet, så du ikke behøver at bekymre dig om noget.

Fordele ved gulvisolering

Der er mange gode grunde til at få isoleret dit gulv. Nogle af de vigtigste er:

En god investering

At få isoleret sit hus er generelt en god isolering. Det vil nemlig spare dig penge på elregningen. De fleste huse vil spare omkring 4.000-5.000 kr. om året. Derudover vil det også øje husets værdi, hvis man på et tidspunkt vil sælge.

Bedre for miljøet

Fordi man skal bruge mindre energi på at varme huset op, udledes der også mindre CO2. Vi går især op i den grønne omstilling og holder derfor øje med, hvilke måder vi selv kan være bæredygtige på.

44 års tømrererfaring

Hos Kaj Tømrer Aps har vi mange års erfaring med tømrerfaget. Derfor kan du være helt tryg, når vi isolerer dit hus. Vi sørger selvfølgelig for at pille gulvene op og ligge dem igen, hvis det er nødvendigt. Vi har stort kendskab til byggeri og vil derfor altid finde den løsning, der er rigtig for jeres hjem.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til gulvisolering, hulmursisolering eller loftisolering? Så er du velkommen til at kontakt os på enten telefon: 23 31 84 61 eller mail: info@kaj-tomrer.dk.

Send en besked
Ring os op
Kaj Tømrer ApS