Termografering

Leder du efter en måde at spare penge, eller vil du bare gerne tjekke, om dit hus er godt isoleret? Så er termografering noget, du bør overveje. Termografering er en måde at kortlægge, om dit hus lukker varme ud, og i så fald hvor varmen kommer ud henne. På den måde vil du få et fuldstændigt overblik over dit hus, og hvor du bør overveje at få efterisoleret dit hus. Hos Kaj Tømrer tilbyder vi hulmursisolering, loftisolering og gulvisolering.

Hvorfor få lavet en termografering?

Der er flere gode grunde til at få lavet en termografering over sit hus.

Spar på elregningen

Lige nu leder mange mennesker efter måder at spare på elregningen. Her er termografering en nem måde at tjekke, om du kan spare penge ved at få efterisoleret huset. Er der et hul i isoleringen? Så vil varmen – og dine penge – sive ud igennem væggen så let som ingenting.

Miljøet

Ved hjælp af termograferingen kan du tjekke, om din isolering holder. Hvis der er et hul, bruger du unødvendig energi. Derfor kan du hjælpe miljøet ved at sænke dit energiforbrug ved hjælp af holdbar isolering.

Et svar på kulden

For mange kan det også være rart at få et svar på, hvorfor man synes det er så koldt i sit hjem. Mange kan nemlig opleve, at de bliver ved med at skrue op for varmen, uden at det hjælper. Termografering giver svaret på kuldemysteriet.

Termografering og isolering

Det tager ikke lang tid at få lavet en termografering over huset. Opdager vi, at der er problemer med jeres isolering, kan vi selvfølgelig også hjælpe med at fikse isoleringen i huset. Når vi har set, hvor problemerne med isoleringen er, kan vi give et tilbud på efterisolering, som I kan få lov at tænke over.

Hvem bør få lavet en termografering?

Vi anbefaler alle typer af huse at få lavet en termografering. Mange ældre huse har slet ikke fået lagt isolering ind, da de blev bygget. Selv nyere huse kan dog have problemer med sammenfalden eller ødelagt isolering. Har du derfor problemer med varmen eller bare en nysgerrighed på, om huset er ordentlig isoleret, bør du få lavet en termografering.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til processen i forhold til dit hus, eller vil du gerne bestille en termografering, så er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon: 23 31 84 61 eller mail: info@kaj-tomrer.dk. Så vil vi gøre vores bedste for at svare på jeres spørgsmål og rådgive jer i forbindelse med isolering.

Send en besked
Ring os op
Kaj Tømrer ApS