Hulmursisolering i Hobro, Viborg, Randers og Silkeborg

Hvis dit hus er bygget før 70’erne. er der stor sandsynlighed for, at der ikke er isoleret i væggene. Hos Kaj Tømrer ApS tilbyder vi hulmursisolering i Viborg, Randers, Silkeborg, Hobro og omegn. Vi kan hulmursisolere alle typer boliger.

Gode grunde til at hulmursisolere

Der er rigtig mange gode grunde til at hulmursisolere:

Økonomisk besparelser

De fleste, der får hulmursisoleret deres bolig, opnår en besparelse på omkring 4.000-5.000 kr. om året. Derfor er det en investering, der hurtigt bliver tjent ind igen. Derudover vil hulmursisolering øge din boligs salgsværdi, hvis du på et tidspunkt skal flytte.

Bedre for miljøet

Fordi huset bliver bedre isoleret og altså holder bedre på varmen, vil der udledes mindre CO2. Det er både godt for miljøet og for din pengepung, da du skal bruge færre penge på at opvarme huset.

Bedre indeklima

Når din bolig er godt isoleret, vil du ikke blive generet af kulde og træk. Det betyder også, at du bedre kan kontrollere indeklimaet.

Over 40 års erfaring med hulmursisolering

Med 44 års erfaring med isolering og som tømrer er der ikke meget. vi ikke kan klare – og hvis der alligevel er noget, har vi et stort netværk, og vi kan altid finde løsninger eller den rette hjælp. Når man isolerer, er det en klar fordel at have kendskab til byggeri. På den måde har vi nemlig et overblik over bygningernes opbygning, og hvor man skal være mere forsigtig.

Vi tilbyder også altid totalløsningeer. Har du derfor både brug for hjælp til f.eks. nye vinduer, kan vi sagtens ordne det hele på samme tid. På den måde sikrer du dig også, at der er ordentligt isoleret også efter de nye vinduer.

Hos Kaj Tømrer ApS bruger vi flamingo til hulmursisolering, da flamingokuglerne kan udfylde alle fordybninger og lommer i hulmuren.

Hvad er hulmursisolering?

Indtil 1970’erne byggede man huse med dobbeltvægge, hvor der var et hulrum imellem. Det gjorde man for at udnytte, at varme ikke kan bevæge sig særlig godt i stillestående luft. Efter 1970’erne begyndte man at fylde hulrummet ud med isolering, når man byggede nye huse, da man fandt ud af, at dette isolerede bedre. Derfor er der stadig mange huse i Danmark, der ikke har isolering i hulmuren.

Har du spørgsmål om hulmurisolering?

Er du i tvivl om, om din bolig er hulmursisoleret, eller om isoleringen er faldet sammen? Vi kommer gerne ud og giver jeres bolig et tjek. Har du spørgsmål eller henvendelser, så skriv til os på enten telefon: 23 31 84 61 eller mail: info@kaj-tomrer.dk.

Send en besked
Ring os op
Kaj Tømrer ApS